Förlustnollan består

I ett mycket vackert sommarväder spelade idag Sonstorps IK mot Azech hemma på stråkvad, inför 170 åskådare. Publiksiffran kan inte klagas på, kul med mycket folk. Såg en del FFK-spelare på plats, antar att de är nervösa inför derbyt och ville spionera lite.

Första halvlek gick till Azech på poäng, Sonstorp spelade snygg fotboll och spelade bollen lite bättre, men Azech var ändå lite vassare. 0-1 kom efter misslyckad kommunikation på egen planhalva. Strax dessförinnan hade Franzén haft ett läge som målisen kom i vägen för. 1-1 kom efter att Denkan slagit en frispark och Kalle lyckades peta in bollen efter lite kalabalik framför Azechs målvakt. Detta föranledde ett sådant jubel på Sonstorps bänk att "Tyra" lyckades hoppa upp och slå huvudet i taket på båset, tur att det inte var någon användbar del av kroppen han slog i =). Det syntes att det var två bra lag på planen, då det inte blev många klara målchanser. 1-1 stod sig i halvtid, men Azech var nog närmare ledningen.

Andra halvlek skulle visa sig bli mållös, men spelet var bättre nu fick också Sonstorp övertaget och var det lag som skapade flest och bäst målchanser. Azech var inte helt ofarliga och hade bud på mål de också, men allas vår Steffe i målet gjorde ett par riktigt bra räddningar och höll oss kvar. Tyvärr fick Sonstorp inte in bollen i mål, men vi har ändå förlustnollan intakt i serien. Fortsätt såhär grabbar, nästa match borta mot FFK.

Både "Lillen" och "Tyra" ansåg efter matchen att det var rättvist med oavgjort. "Tyras" kommentar efter matchen var "dom har första, vi har andra.", "Lillen" plussade för Steffe i mål och ansåg att han gjorde ett par riktigt svettiga räddningar på lägen som borde ha varit mål.

I tabellen är alltjämt Sonstorp 3 poäng framför Azech. Nästa spelas borta mot Finspång 9/6 klockan 19.00. Slut upp då och heja fram Sonstorp till seger.

Sonstorp - Azech 1-1 (1-1)
Varningar SIK: Oscar
Mål SIK: Kalle
Publik: 170, varav ett antal Azech-supporters som sjöng lite stundtals.
Domaren gjorde en bra match, men verkade på slutet ha respekt för Azech. Hur som helst var resultatet rättvist och domaren avgjorde inget.

Vid tangenterna: Öhman

Uppdatering:
Josef fortsätter med att publicera bilder på vårt kära lag, kolla in dem på denna länk http://josef8838.fotopic.net/c1520104.html tack för bilderna säger redaktionen till honom.

En underbart vacker tabell

Vissa syner är mer underbara än andra, för en supporter är väl den mest vackra synen när det egna laget ligger i toppen på tabellen. Den synen gör att man kan känna sig stolt över grabbarna på plan som har presterat detta resultat och man vill inget hellre än att det ska se samma lag i topp när serien är färdigspelad. SJU raka segrar, nej det är ingen illussion eller dröm, det är sant. Vi har SJU RAKA SEGRAR, det är helt fantastiskt. Inte ens den största optimist hade vågat tro något sådant innan säsongen, men det är faktiskt så det ligger till. Det ryktas om att lokalpressen har vaknat till och funnit detta så intressant att det ska göras reportage om detta, självklart jättekul med publicitet.

Det är med tanke på ovanstående som bloggen, såhär inför helgens match väljer att publicera en otroligt vacker syn. Det är den nuvarande tabellen i division 5 östra östergötland. En tabell där Sonstorp ligger först med Azech på andra plats. På lördag är det just dessa två lag som möter varandra klockan 15.00 på Stråkvads IP. Förstklassig fotbollsunderhållning ulovas och undertecknad kommer vara där tillsammans med övriga blogg-crewet för att, efteråt, ge er en textanalys av matchen. Vi som är där hoppas givetvis på en åttonde vinst!

Kuddby IF70167-20-131

S = Spelade matcher, V = Vunna matcher, O = oavgjorda matcher, F = Förlorade matcher, GM = Gjorda mål, IM = Insläppta mål, D = Differens, P = Poäng

Tangentbordnisse
/Öhman

Sonstorp B - Vånga 3-1

En mycket vacker, men ack så tidig söndagsmorgon spelades det tidigare denna dag skön fotboll på Stråkvad. Samling redan klockan 10 något som inte alla lyckades med att uppfylla, Matte Ström blev väckt av lagledningen (Robban och Ilor)strax efter 10 när dessa ringde och frågade var han höll hus. Kanske var det en bra uppladdning för Strömma som under matchen skulle visa sig vara en gigant i försvaret.

Vånga kom till spel helt utan avbytare medan Sonstorps bänk bestod av Pascal, Robban och Ilor, det hade grävts djupt denna morgon. Sonstorp startade för dagen med följande lag Målvakt Robin, backlinjen från höger: Martin, Strömma, Franka och Tjofsen. Mittfält från höger: Pontus, Jonte Freij, Tobbe Gust och Öhman. Anfallspar var Thossma och Jojo. Jonte Freij fick dock gå ut i första halvlek med en sträckning, gammal är äldst heter det visst. Hoppas du kryar på dig och är spelklar snart igen Jonte.

Sonstorp hade det mesta av spelet och var det bättre laget, man tog också ledningen med 1-0, genom Jojo, för att sedan åka på sin ledning till 2-0, återigen genom Jojo. Vånga kunde reducera till 2-1 sedan undertecknad tappat markeringen vid en hörna. Jojo kunde sedan fullborda sitt hattrick genom att göra 3-1 vackert framspelad av Martin. Sonstorp hade sedan bud på ytterliggare ett mål, men Öhman hade inte full koll på sin högerfot och lyckades skjuta bollen ner i ån från en plats 10 meter rakt framför mål utan täckande försvarare i vägen. Uppenbarligen ska vissa inte skjuta med högerfoten, synd att han inte själv inser det bara, eller vad säger "Lillen"?

Vångaspelarna orkade inte utan avbytare och Sonstorp kunde därför plocka hem säsongens andra seger och man lämnar därmed bottenträsket och passerar Vånga på vägen upp i tabellen. Fortsätter vi såhär kan vi placera oss bra till i tabellen mot slutet av säsongen.

Publikmässigt var det ingen höjdare denna dag, kanske inte så konstigt med tanke på matchtiden, framåt andra halvlek kom det ner några killar från A-laget som ville njuta av lite skön fotboll. Totalt var det kanske 15 personer som åskådade denna tillställning, ni som inte var där missade helt klart lite söndagsunderhållning.

Ilor ville efter matchen ge extra beröm till Robin i målet, Strömma i mittförsvaret och tremålsskytten Jojo.
Nästa match för B-laget är nästkommande söndag då man spelar borta mot Kimstad. Matchstart, enligt ÖFF:s hemsida, är klockan 11.00 hoppas på lite support från fansen då.

Matchfakta
Sonstorp B - Vånga 3-1 (1-0)
Målskytt Sonstorp: Jojo 3
Varningar SIK: inga.
Publik: 15 typ
Domare: Rasmus Laursen - Finspång. Bra insats i en relativt lätt match.

Vid tangenterna
/Öhman

Hageby - Sonstorp 2-4

Sonstorps IK segrade idag i matchen mot Hageby IF med 2-4. Undertecknad lyckades med sitt ressällskap att irra bort sig i Hageby och missade därför första minuterna och Hagebys första mål som gav dem en tidig ledning. Men enligt beskrivning från andra trogna supportrar som har vett nog att åka så man hinner hitta dit i tid så var målet ett straffmål efter att Ströma tagit bollen med handen. Förövrigt spelade John och Rickard som backar bredvid Ströma. På mittfältet startade Oskar, Kauko, Kalle, Erik och Jonas. Framåt spelade Mårten och Denkan.

När undertecknad anlände hade ca 5 minuter gått och Sonstorp pressade på bra. Efter ca kvarten kom kvitteringen med ett välplacerat skott från Mårten. En stund senare kom 1-2 och tillskrevs Kalle som sköt så hårt? så att målvakten inte lyckades hålla bollen utan den gick in i maskorna. 1-2 var resultatet som det skulle vilas halvtid över och Sonstorp hade spelet i första halvlek och bud på flera mål.

I andra halvlek byttes Kauko mot Egget och vi på kanten hoppades på att Sonstorp skulle fortsätta att dominera spelet. Riktigt så blev det inte och åtminstone jag var rejält nervös. I detta läge kom dock Hageby inte närmare än en stolpträff. Sedan blev det istället 1-3 till Sonstorp och undertecknad blev lite lugnare. Målet var en ren frispelning av Erik från kalle. Kalle hade i sin tur fått fri gata framåt sedan Denkan gjort en mycket bra löpning vid mitten på planen och dragit med sig två av Hagebys spelare mot kanten.

Sonstorp började efter detta mål att få lite mer chanser och Oskar kunde spela in bollen snyggt på en omarkerad Jonas som tog ner bollen och placerade den snyggt i nätet. Innan signalen ljöd så han dock Hageby reducera till 2-4 men närmare kom de aldrig.

Sammanfattningsvis en bra insats från samtliga på planen som kämpar och sliter och det visar sig att det lönar sig. På lördag den 31 väntar Azech SF hemma på Stråkvad så då  hoppas vi på sol och mycket publik.

Thossma

Sonstorps IK - Svärtinge SK 4-0

Sonstorps IK besegrade ikväll Svärtinge med siffrorna 4-0 i en tillställning som var mycket trevlig att bevittna för oss som troget följer Sonstorps framfart på fotbollsplanerna runt om i länet. Kvällens match fick en allvarsam start när det hölls en tyst minut för att hedra Sonstorps vice ordförande Stella Karlsson som nyligen har gått bort. Sonstorpsspelarna bar också sorgeband under matchen för att hedra Stellans minne.

Maj-vädret lämnade mer att önska denna kylslagna tisdagskväll när undertecknad följde med Erik Sedin till Stråkvads IP för att bevittna matchen. Dessutom fick man möjlighet att känna stämningen och följa uppladdningen i truppen innan match. När jag anlände till idrottsplatsen anlände en bil med ett gäng yngre Svärtingespelare som ramlade ur bilen och utbrast "Vad är det här för jävla bonnhåla?", inställning tror jag bestämt att det kallas. Just inställning var sonstorpstränaren "Lillens" första ledord under samlingen där han manade sitt manskap att just visa inställning under matchen. Var då Svärtinges inställning tråkig och dålig rakt igenom då? Nej blir det enkla svaret på den frågan. Allas er favorit, undertecknad alltså, pratade innan match med ledarstaben för Svärtinge som var helt lyrisk över planens kondition som de benämnde i termer som "Vilken jävla fin plan" och "Planen ser ju ut som golfgreen". Arne Stark får väl sträcka lite på sig och känna sig hedrad över det betyget.

Matchen då? Sonstorp ställde för dagen upp med Steffe i målet, en backlinje som bestod av Abri, John och Rikard. Mittfältet bemannades av Nico, Erik, "Kalle Fredrik", Jonas och Oskar. Längst fram startade Kauko och Denkan, bänken besatts av Thomas, Martin och Mårten. Första halvlek var Sonstorps som spelade med ett högt bolltempo och fullständigt pulveriserade motståndarna. Abri gjorde 1-0 efter en hörna som slogs av Oskar, sedan höll Sonstorp pressen och hade ett par bra chanser att öka på sin ledning, bland annat träffade "Kalle" ribban och Oskar sköt i stolpen. 2-0 målet skulle dock komma, det var Denkan som höll sig framme och satte bollen i nät efter passning från Oskar som i sin tur fick bollen från Erik. Pressen höll i sig även efter detta och både Kauko och Denkan hade bra lägen för avslut, men lyckades inte få bollen på mål. Som ursäkt kan nämnas att Denkan sköt med fel fot och att Kaukos avslut blockerades till en hörna. På slutet av halvleken hade Svärtinge en bra chans att reducera, men Oskar dök påpassligt upp och räddade bollen på mållinjen. Med lite tur kunde Sonstorps ledning ha varit 2-3 mål större än den 2-0 ledning man hade när domaren blåste av för halvtid.

Andra halvlek bjöd inte på samma bländande spel, men sonstorparna visade upp en enorm kämpaglöd och visade att det krävs mycket för att besegra grabbarna från Stråkvad. En rad byten tvingades fram på grund av krämpor och detta ledde till en del ändringar i positioner på planen. Kanske därför det fina spelet kom av sig, men som supporter är det skönt att se hur laget kämpar för varandra. 3-0 kom efter att Mårten placerat in bollen i nät efter att ha blivit vackert framspelad av Thomas, som egentligen inte hann med mycket mer i matchen. Thomas medverkan på plan blev cirka 3 minuter långt innan han fick halta av med en skada självklart tråkigt för Thomas, men skönt för undertecknad och se att det finns de som gör kortare inhopp än han själv. Mårten gick med detta mål upp i ensam ledning i den interna skytteligan, åtminstone enligt honom själv. 4-0 målet var nog matchens delikatess, efter ett anfall hämtat ur fotbollens instruktionsbok kunde Martin spela fram Nico som satte bollen i mål med en välriktad tåfjutt. Sonstorp hade även denna halvlek bud på fler mål, både Oskar och Denkan hade varsitt avslut som tvingade Svärtinges målvakt att göra kvalificerade räddningar.

Sonstorps lagkapten "Kalle" blev dessutom Sonstorps stora buse denna match då han drog på sig en varning efter att petat bort bollen litegrann vid ett inkast. FY "Kalle" så får man inte göra =)

Sett till matchen som helhet var Sonstorp klart bättre som lag och vann fullt rättvist, med bud på en större seger. Laget är inne i en riktigt bra trend för närvarande med 6 raka segrar och en imponerande målkvot, 20 mål framåt och bara 4 mål i baken såhär långt i serien. Hela laget ska ha beröm av undertecknad för sin kämpainsats, men några sticker ut lite extra i mina ögon. "Kalle" gör som vanligt ett hästjobb på mittfältet, Oskar skapar chanser och står för två assist. Jonas gör en stabil insats som vanligt och gör dessutom ett riktigt bra jobb som back i andra halvlek, kanske dags för ny position där? Denkan som fortsätter spela på slutet trots krampkänningar, fanns inga kvar att byta med, sånt gillar vi supportrar att se. Kul också för Steffe att få hålla nollan igen, detta var tredje fortsätt så.

"Tyra" ville framhålla lagets kämpainsats med extra plus lagets "Duracell-kanin" på mitten "Kalle", samt John som visade ett enormt lugn i backlinjen matchen igenom. "Lillen" var mest lyrisk efter matchen och tyckte det var en underbar insats.

Sonstorps IK - Svärtinge 4-0 (2-0)
Mål: Abri, Denkan, Mårten och Nico
Varning Sonstorp: "Kalle"
Publik: Jag räknade inte, men skulle tippa på närmare 60 personer minst.
Domare: Gabriel Saliba, Norrköping - Gör en bra insats i en snäll match.

Nästa match spelas på fredag (23/5) borta mot Hageby, matchstart klockan 19.00 enligt ÖFF:s hemsida.

Ansvarig för tangentknappningen
/Öhman

Uppdatering

Bilder från matchen finns på den här länken http://josef8838.fotopic.net/c1514308.html Tack till Josef Wahlström som delar med sig av bilderna

Skön Derbyseger för reserverna!!

I ett otroligt tråkigt väder spelades idag matchen mellan Finspångs FK och Sonstorps IK på anrika Grosvads A-plan. För att först beskriva vädret lite kort kan jag säga att det regnade mest hela tiden samtidigt som temperaturen höll sig precis ovanför nollstrecket, nåja runt 5-6 grader celsius i alla fall. Sonstorp hade svårt att få till någon ordnat spel till en början och det var knäpptyst på plan. Att det var derby märktes inte riktigt av, det enda som märktes var att FFK vid en tidig hörna tyckte att man skulle markera "Svikaren" och syftade på Kauko. Kauko som denna säsong lämnade FFK för spel i Sonstorp. Finspång tog ledningen med 1-0 efter en vacker frispark i målvaktens bortre hörn. Sonstorp kvitterade ganska omgående genom en något vackrare frispark signerad Oskar Pettersson som också den satt i det bortre hörnet. Sedan tog Finspång ånyo ledningen i matchen genom ett mål som kom efter en långboll där Finspångsforwarden sprang ifrån backlinjen, halvtidsresultatet blev således 2-1 till Finspångs favör.

Efter paus spottade Sonstorp upp sig, det kan vara relaterat till att undertecknad blivit uppbytt. 2-2 målet kom efter ett inlägg som FFK-målvakten missbedömde grovt varpå bollen studsade över honom och Oskar kunde skjuta in sitt och Sonstorps andra mål för aftonen. Här började regnet tillta alltmer och det var allmänt skitkallt helt enkelt. Nico lyckades stöta in 2-3 efter en hörna och Paul avslutade målskyttet efter ytterligare en tavla från FFK-målvakten. Målvakten gav sig ut långt upp mot mittcirkeln och missade en rensning varpå Martin försökte sig på en fräckis och lyfta in den. Nu är ju Martin lite tunn i benmusklerna så han orkade inte hela vägen fram, men det behövdes inte då FFK-försvaret uppträdde mer förvirrat än tre blinda bönder på hötorget i Stockholm. Efter deras katastrofala försök att få bort bollen kunde till slut Paul toffla in bollen i mål.

Sonstorps lagupppställning för dagen har inte alltför många streck i träningsstatistiken. Kul att gamla artister, nåja, som Jonte Freij, Nicke Goding, Gusten, Stenberg och Kristoffer Frank kom med och spelade lite. Över lag gjorde hela laget en bra insats enligt undertecknad. Lagledningens utlåtande är att hela laget gör en kanoninsats, men Nico och Oskars slit fick med sig laget på ett bra sätt och de två förtjänar en liten extra eloge.

Sonstorp fick syna två onödiga gula kort dessutom, Pascal efter protest över en utebliven straffspark och Nico efter att ha sparkat bort en boll i frustration över en frispark. Dessa gula kort får inte tas även om domaren har fel.

Nästa match, för B-laget, spelas hemma nästa söndag (25/5) klockan 11.00 mot Vånga. Alla supportrar hälsas välkomna att bevittna reservlagsspelarna "in action".

Dessförinnan spelar A-laget hemma mot Svärtinge på tisdag klockan 19.00.

Finspångs FK B - Sonstorps IK B 2-4 (2-1)
Sonstorps mål:
Oskar 2, Paul och Nico 1 var
Gula kort Sonstorp
Nico och Pascal
Domare: Bo Eriksson - gör inte en av sina bättre matcher.
Publik: Ja ett fåtal som trotsade kylan bland annat tränaren Lillen, för dagen iförd mössa, och vår ordförande Bosse S.

Skribent: Öhman

Trix - Sonstorp 0-2

Fredagsmatch igen men det var lite skillnad på vädret från förra matchen. Det var kallt och blåsigt, men trots blåsten fanns tappra Sonstorps fans på plats. Det var tidig seriefinal alla var taggade. Domaren blåste igång matchen. Planen var hård och det var hårt spel med härliga närkamper matchen igenom. Trix var ett sportsligt lag som var kul att möta.

Första halvlek var det jämt spel med någon småchanser för båda lagen men inga jättelägen. Backlinjen med John, Abri och Rickard var stabila som vanligt. Inför andra så snackade laget om att nu tar vi detta och kör på och tar tre poäng. En pigg Kalle Egnell byttes in i  halvtid och det skulle visa sig ha en viktig betydelse. Sonstorp körde på och efter en hörna i mitten av andra halvlek så damp bollen ner utan för straffområdet . Jonas tog ner den och slog ett underbart djupledspass till Egget som tog med bollen i farten och med en sträckt hörervrist tryckte han in bollen vid första stolpen. Vilt jubel utbröt i Sonstorps lägret och grabbarna bestämde sig att detta ska vi inte tappa. Trix tryckte på, men hela Sonstorp stod upp bra och fick också flera kontringslägen att avgöra och med knappa 10 minuter kvar skarvade Kauko snyggt fram Egget som helt fri rundar målvakten och ur snäv vinkel rulla in 2-0 målet och avgör matchen. Resten av matchen så håller Sonstorp undan och Steffe får hålla nollan.

John var lugnet själv som libero man kan tro att han spelat där i 10 år,och Abri och Rickard lika bra som de alltid är. Egget med sina två mål var het. Kauko gjorde en mycket bra debut i sin första match från start i Sonstorpströjan. Kalle vår kapten och vårt hjärta behöver inte säga mer. Jonas vilken macka till till Eggets 1-0 mål. Alla som inte är nämda gjorde också ett jätte jobb. Fem raka segrar !! det känns härligt att skriva. Det är bara att fortsätta att vinna grabbar, det är så roligt.

Trix - Sonstorp 0-2 (0-0 i halvtid)
Sonstorps målskytt: Kalle Egnell 2

Skribent
/Sedin

Grebo - Sonstorp B 4-2

På grund av sjukdom kunde undertecknad inte delta i matchen och rapporter från denna har varit knapphändiga. Det enda jag fått ut var att det var slött och omotiverat med en dålig inställning från Sonstorps sida. Enligt uppgift var planens gigant, enligt Robban, Nico Kakonge som gjorde ett suveränt jobb.

I övrigt får vi anta att det inte fanns mycket att nämna!

Öhman

Vändningen mot Skärblacka

Sonstorps A-lag tog denna afton emot Skärblacka hemma på Stråkvads gröna matta. Och vilken spänning publiken bjöds på av lagen. Skärblacka började bäst mot ett Sonstorp som kämpade och slet, men inte fick ordning på spelet i början av matchen. Skärblacka kunde göra både 0-1, efter en tilltrasslad situation, och 0-2, på någon form av halvkontring, innan Sonstorp vaknade till och fick ordning på sitt spel. Sonstorpstränaren visade lite "coaching-skills" och ändrade om till en 3-4-3-uppställning vilket medförde att man fick upp spelet och kunde pressa tillbaka Skärblacka och få övertag i matchen.

I andra halvleken byttes Erik Sedin ut mot Mattias Ström som äntligen fått av sig långkalsongerna, tänk att det nästan skulle krävas tropisk hetta för att det skulle ske.  Detta blev startskottet på en oerhört vacker vändning från Sonstorps sida. Mårten kunde göra 1-2 efter en hörna som han plockade ner och drog upp bollen i nättaket. "Kalle" kunde sedan nicka in 2-2 sedan Oskar slagit en medioker hörna och fick tillbaka bollen ute på kanten, andra försöket satte han i huvudet på "Kalle" som därmed kunde kvittera. 2-3 gjorde Mårten iskallt när han lade in bollen bakom målvakten.

Mot slutet sjönk Sonstorp ner och Skärblacka gavs möjlighet att lyfta upp sitt spel och de skapade också en riktigt bra kvitteringschans efter en hörna där Sonstorp inte fick bort bollen. Nämnda boll var på väg mot nätmaskorna och målvakten Steffe var överspelat, hela Stråkvad höll andan när plötsligt Rikard Karlsson dök upp med sitt huvud och räddade undan bollen på mållinjen. Aldrig förr har det väl varit så skönt att se Rikard dyka upp sådär från ingenstans?

Sonstorps tränare "Lillen" Johannesson gav hela laget beröm får sitt kämpande, men vill plussa extra för "Kalle" på mitten som sprang kopiösa mängder under matchen och "Strömma", "Denkan" och Mårten som bildade tremanna-anfall i början på andra halvlek och skapade ett tryck på Skärblackas försvar.

Undertecknad vill också ge hela laget beröm för att man inte viker ner sig en tum trots två måls underläge i halvtid. Jag vill dock höja Markus Abrahamsson över mängden, jag tror inte han gör något fel under hela matchen och imponerar stort på mig med sitt lugn på planen. Som tidigare nämnts var det också kul att se "Strömma" utan långkalsonger, men även kul att "Lillen" lagt mössan på hyllan.

Trix förlorade ikväll sin bortamatch mot Saltängen och därmed ligger Sonstorp nu i ensam serieledning. Vi supportrar hoppas detta håller i sig och ser fram mot nästa match borta mot just Trix.

Sonstorp - Skärblacka 3-2 (0-2 i halvtid)
Sonstorps målskyttar: Mårten Abrahamsson 2, Fredrik "Kalle" Pettersson 1.
Varningar i Sonstorp: Mattias Ström
Publik: Cirka 70
Domare: Dag Sundberg

Öhman

Tyra inför Skärblacka hemma

Såhär när man bedriver nyheter måste man låta de inblandade tala. Den här gången fick jag tag på Mattias "Tyra" Eriksson som tillsammans med "Lillen" tränar Sonstorps fotbollsgrabbar. Jag ringde upp "Tyra" för att höra lite hur läget var såhär efter torsdagsträningen.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Hej "Tyra", hur är läget såhär ett par dagar efter derbyvinsten?

Underbart, alltid skönt med en derbyseger

Varför vann Sonstorp mot Lotorp?

Vi var lite spelskickligare och hade ett bättre positionsspel än Lotorp.

Hur har det sett ut på träningarna i veckan?

Det har sett riktigt bra ut, grabbarna har varit riktigt taggade under träningarna och hållt ett bra tempo uppe. Idag körde vi en lite lättare träning med tanke på morgondagens match.

Har vi några skador i truppen eller annan frånvaro?

Thomas J småskadad och kan inte medverka, Jonathan Kaukonen är sjuk och blir heller inte med i truppen.

Hur ser truppen ut mot Skärblacka imorgon?