Sprakande säsongsavslutning

Undertecknad kom idag inte iväg i tid och missade därför matchens inledande halvtimme. Jag hann lagom komma in på "arenan" när Sonstorp gjorde mål och frågade folket på läktarplats vad ställningen blev. Svaret blev kort, koncist och vackert: 3-0. Förutsättningarna för matchen  var enkla, Sonstorp var klara seriesegrare och motståndarna Kuddby var redan klara för nedflyttning. Den publik som idag hade tagit sig till Stråkvad fick se en urladdning utan dess like och det var inte utan att man tyckte synd om Kuddby som inte orkade hålla emot ett Sonstorp på spelhumör. Slutresultatet blev hela 12-1 till Sonstorp efter mål av Oskar 4 st, Kalle Egget 2 st , Kalle Fredrik, Nico, Martin, Mårten, Danne och Kaukonen 1 mål vardera. Enda smolken i bägaren var att Steffe inte fick hålla nollan idag. På slutet var Strömma sugen på att göra mål och var därför uppe i anfallszon mer än i försvaret, på slutet placerades hann även som forward dock utan att lyckas peta in bollen i mål. Vill inte vara dum och syssla med personliga påhopp, men vissa kan göra mål och vissa kan inte göra mål! Eller hur Matte?

Efter matchen bjöds spelarna och lite VIP-gäster in i klubbstugan på lite mat, där hölls även lite tal och det delades ut blommor och hurrades för segern både i matchen och serien. Spelarna och ledarna fick ta emot blommor redan på planen efter att på segermanér hurrat tillsammans med publiken.

Som skribent av denna blogg vill jag be om ursäkt för att täckning av matcherna varit bristfällig under hösten. Tiden har helt enkelt inte funnits till. Jag har full förståelse för er som saknar referat från matcher vi förlorar. Det är ingen avsikt med det utan tråkiga omständigheter som styr detta. Till er som frågat om detta ber vi om ursäkt.

Tråkigt också att vissa små barn (antar jag) försöker larva sig och skriva en massa larviga kommentarer som innehåller könsord och diverse andra dumheter. Till er lågt stående varelser vill jag bara önska ett enkelt "VÄX UPP". Era kommentarer kommer inte publiceras och vi har dessutom era IP-nummer så tro inte att ni är så anonyma som ni tror.

Undertecknad skall under den närmaste framtiden försöka skriva en säsongskrönika, och hoppas kunna presentera den innan november månads början.

/Öhman

RSS 2.0