Sik-A - Bråvalla 2-4(1-3)

Dom hade en hetare vilja o vann därför helt rättvist pga att vi inte uppträder som ETT lag vi jobbade för mycket en o en.Båda våra mål görs av Denkan, nu får ALLA ta sig i kragen i den sista matchen så vi kan avsluta snyggt! Det positiva idag var att det står klart att vi spelar i fyran även nästa år trotts våran bedrövliga vår. Fullt ös i veckan nu så avslutar vi snyggt! //TYRA

Sik-B - Kimstad 3-1(3-0)

En skön avslutning för B-laget vi vann klart rättvist genom mål av Henka, Kryddan o Ymme.Matchen präglades av en stark vind, vi hade den i ryggen i första o skapade mycket genom våra "springare". Men det som gladde mej mest var Johans stabila spel i målet.I den andra tar dom över lite men vi kunde hålla undan o kunde avsluta med lite välförtjänt mat ifrån Kerstin. //TYRA

Azech - Sik-A 1-0(1-0)

En match där vi inte gick o känna igen, mycket felpass o för mycket jobb en o en. Dom började matchen bäst med ett högt tempo o snabbt passningsspel vilket vi lät dom göra pga att vi tittade för mycket boll.Deras ledningsmål kom efter ett djupledsspel där goding halkar vid utrusningen o dom kan rulla in bollen lite för enkelt. hela första halvleken är klart deras o leder välförtjänt. I halvtid gör vi lite ändringar o det blir lite bättre men vi kommer inte närmare än ett stolpskott av Ägget o en utebliven straff när Denkan blir klart knuffad i ryggen. Men dom hade faktiskt ännu fler lägen än vi Goding räddade oss många gånger. Dom vinner klart rättvist då vi inte kommer upp till 100%. Nu gäller det att tagga till helgens match mot Bråvalla där vi har revansch att utfodra efter den snöpliga förlusten borta.Vi syns på tisdagsträningen kl1830. //TYRA

Hageby - Sik-B 3-0 W.o.

Ja ni läste rätt vi var tvungna att lämna w.o. till denna match pga för många sjuka o skadade spelare + några bortresta. vi hoppas kunna mobilisera oss till den sista matchen som spelas på söndag kl 11 på stråkvad. A-laget spelar samma dag men vi räknar med att få ihop fullt manskap då. Tosma kom på den eminenta idén att vi kanske skulle äta imellan matcherna både A o B lag vid en ca halv2 det tyckte vi känndes kanon så jag har frågat Kerstin om hon ställer upp på det o det gjorde hon. Mer info på träningarna i veckan. //TYRA

Sik-A - Torstorp 0-3(0-1)

Resultatet speglar inte matchen! Torstorp började matchen bäst o hade ett tryck första 20 minuterna då dom oxå tog ledningen vid en tilltrasslad situation framför Goding som räddade två gånger men den tredje gick in. Resten av halvleken skapade vi ett tryck o var nära några gånger men simon höll tätt. under den andra halvlekens första del skapade vi ett visst tryck o dom tröttnade betänkligt, men vi fick inte utdelning o dom kunde kontra in 0-2 genom Desa efter det orkade vi inte mobilisera alla krafter o dom kontrolerade matchens sista kvart o kunde göra 0-3 oxå. Sätt till hela matchen vinner dom rättvist men med för stora siffror. Tack för stödet från läktaren det var ca400 personer på stråkvad idag härligt! Nu slickar vi såren o ser fram emot träningen på tisdag väl mött då. //TYRA

Sik-B - Svärtinge 3-3(2-2)

Många fina mål på ett soligt stråkvad! Första kvarten dominerades av gästerna med ett rappt o fint passningsspel men det var vi som tog ledningen via ett friläge av Kaoko. Gästerna fortsatte att dominera men vi var giftiga på kontringar o Kaoko(igen) snappade upp en felpass o kunde göra 2-0. Den sista kvarten gick vi på knäna o dom kunde lite för enkelt göra två mål. I den andra halvleken fortsatte dom föra spelet men det var vi som lyckades göra 3-2 via ett inspel av Thomas till Danne som tryckte in den. Dom fortsatte att skapa chanser o fick till slut utdelning via en frispark som nickades imål. Steffe gjorde flera fina räddningar bla en dubbelräddning. Med tanke på deras spelövertag ska vi vara nöjda med en pinne. Alla gör ett kanonjobb synd bara att det inte räckte hela vägen o tack för en trivsamm fm på stråkvad, spelet o kampen värmde på läktarn. Kul att se alla leenden efter matchen trots bara en pinne vi hade behövt tre! Men det viktigaste var att vi hade det roligt o kämpade för SIK på ett hedersamt sätt. //TYRA

Tallboda - Sik-A 1-2(1-1)

En kämpaseger! I början av den första halvleken dominerade tallboda o dom tog välförtjänt ledningen på en frispark som letade sig in vid den bottre stolpen. Men vi repade mod direkt o i anfallet direkt efteråt kom reduceringen genom ett inlägg av G:son som nickades imål av Abri. Sedan svängde halvleken fram o tillbaka båda lagen skapade många målchanser men utan att lyckas trycka dit den. I den andra tog vi över mer o mer o dom tröttnade,vi skapade många målchanser men lyckades bara göra ett genom Mårten via ett kliniskt skott i bortre hörnet. Tallboda skapade lite tryck på slutet men vi lyckades hålla undan relativt enkelt. En bra match mellan två spelande lag o ärliga o rejäla närkamper men på nytt visar det sig vilken bra fysik vi har då andra lag blir trötta i andra medans vi bara mal på. Nu ser vi fram mot debyt på söndag o mycket publik borde det komma när det är två formstarka lag som möts. OBS! Ingen måndagsträning. //tyra

Sik-B - Vånga 1-4(1-1)

Vi var bra så länge vi orkade! På nytt hade vi problem att få ihop ett lag Ponta o Sevelin inkallades på lördag fm. Vi började matchen skapligt o tog ledingen genom ett inlägg från Strömma som blev till ett skott. Innan halvtid reduserade Vånga helt rättvist. I den andra halvleken gick det trögt o dom fick göra tre mål bakom Ponta. Vi orkade helt enkelt inte o dom hade bud på flera mål. Vi försökte lyfta upp lite men utan att få någon riktig spets, hjärtat finns där hela tiden o vi krigar in i det sista men det hjälpte inte idag. Ett stort tack till alla som ställde upp tex Erik joelsson, Henka,Jonas,Rickard sundqvist O inte minst våra juniorer Carlfjord o Sevelin som har derby mot Torstorp imorgon lycka till! En liten påminnelse: det är ingen träning på måndagar längre pga för många matcher o träningar på rad.(lör.sön.mån.tis.) //Tyra