Observera följande!

Torsdagen den 26 juni tränar Sonstorp i vanlig ordning 18.30 på stråkvad.

På söndag är det Sonstorpspokalen på Stråkvad, deltagande lag är, förutom Sonstorp, Torstorp, Lotorp och Grytgöl.
Pokalen inleds med den sedvanliga lottningen klockan 15.00 och semifinalerna spelas 16.00.

Varmt välkomna till en trevlig söndagsunderhållning.

/Informationsministeriet


Sonstorp - Skaphagen 5-0

På ett soligt men något kallt och blåsigt Stråkvad spelades idag den första omgången av Division 5 östra sedan serien vänt mot höst. För Sonstorps del ligger de efter att alla lagen möt varandra en gång på andra plats med samma poäng som ettan, men med två måls sämre målskillnad. Motståndet för dagen var Skarphagens IK. I mötet borta mot Skarphagen gick Sonstorp segrande ur bataljen med 1-4.


Dagen till ära ställde Sonstorp upp med Rickard, Sedin och Strömma som backar, Oskar, Nicko, Kalle, Jonas och Danne på mitten samt Mårten och Denkan på topp. På bänken satt Martin, Mike och Kauko. Målet vaktades av Steffe


Matchen började bra och redan i 14 minuten kom 1-0 till Sonstorp av Mårten som gjort en vågad nick förbi sin motståndare med sitt eget huvud i brösthöjd för att hamna fri med målvakten och iskallt lägga in bollen i mål. Sonstorp fortsatte rulla boll och 2-0 kom efter 20 minuter då Oskar snackar bra på kanten och får bollen av Denkan inifrån mitten och gör mål med en misstänkt tunnel på målvakten.


Efter detta hade de gröna en farlig chans där de nickar en frispark strax utanför krysset. Och minuterarna efter han Sonstorp en riktigt farlig chans då Oskar bryter in från kanten och skjuter i ribban. På detta ribbskott kontrar Skarphagen och har en boll som studsar i underkant på ribban och ut, i alla fall enligt domarna. Efter ca 30 minuter slår Nicko en bra pass till Oskar som rundar på vänsterkanten och lägger bollen vid sidan av målvakten och in i mål, 3-0. Innan halvleken tar slut hinner Steffe med ett par idioträddningar samt Mårten ett skott som styrs i ribban av grön spelare.


Andra halvlek börjar jämt. Och är inte mycket att orda om egentligen. En detalj kan dock vara den respekt Oskar satt på deras högerback. Då Oskar närmar sig och backen har bollen väjer han att skjuta den så långt han kommer ut på åkern innan Oskar hinner fram ordentligt. Efter ca 20 minuter kommer nästa mål och det är Oskar som slår en hörna som Erik nickar. Om det är Erik som gör målet eller om det är självmål är ett smått mysterium just nu men 4-0 blev det. Några minuter senare gör sonstorp 5-0 genom Denkan som slår in en retur på skott från Mårten. Efter detta mål får Kauko komma i spel och han tar Jonas plats på mitten. I den 25 minuten i denna andra halvlek håller Nicko och Steffe på att ställa till det ordenligt men Rickard kommer och räddar upp situationen på mållinjen.


Ytterligare ett byte och det är Martin som byter med Danne. I sekvensen efter gör Kalle en väl inövad "Cruyffare" det du Lillen såg du den?. När ca 5 minuter återstår gör Mårten sin gubbe och spelar bollen till Denkan som har öppet mål. Hur Denkan kan missa är nog för många ett stort mysterium och han lär ha något att drömma om inatt. Innan domaren blåser i pipan hinner Strömma få lite krampkänning så Mike får några minuter som back.


Matchen slutar 5-0 och hela Sonstorp kämpar otroligt hela matchen. Jag själv måste dock ge lite beröm till Oskar och Mårten som var inblandade i alla 5 målen. Även Steffe måste ha beröm som med hjälp av spelarna framför honom samt en handfull riktigt bra räddningar håller nollan.


Matchfakta
Sonstorp Skarphagen 5-0

Mål Sonstorp: Mårten, Oskar 2, Erik, "Denkan"
Varningar Sonstorp: Danne, Denkan, Erik, Mårten
Publik: ca 70 st.

Domare: Anders Kellerman, Norrköping


Vid tangenterna: Thossma


Sonstorp B - Ledberg

På ett regnigt och blåsigt Stråkvad avgjordes den första matchen för B-laget sedan serien vänt. Motståndet var Ledbergs IF som vi förlorat mot borta med uddamålet, 3-2 i vårrundan. På pappret hade vi något starkare lag denna gång så det fanns goda förhoppningar. I målet hade vi Gusten. Backlinjen bestod av Joel, Viktor, Mackan A och Tjofsen. På mittfältet spelade Öhman, Kalle E, Kauko och Ponta K. Framåt spelade Mike och Martin medan bänken nöttes av Pål, undertecknad samt Robban.


Första kvarten kan nog ses som ganska oorganiserad från våran sida men trots detta så lyckas vi leda med två mål. Det första kommer jag inte riktigt ihåg hur det gick till men det var Mike som gjorde det i alla fall. Det andra var ett klassmål då Kauko spelat in bollen hårt på backen snett bakåt från kanten till Martin som löpt sig fri och enkelt kunde slå bollen i öppet mål. Efter denna period rycker vi upp oss lite spelmässigt och matchen blir mera jämn. Dock lyckas ledberg reducera med två snabba mål med ca halvtimmen spelad då vi strular lite på markering och inte går upp i närkamperna. Innan det är halvtid så blir vi tilldömda en straff som beror på ett en Ledbergs spelare stänger löpvägen för en av våra spelare. Denna straff förvaltar Kalle E på bästa sätt och drar upp i krysset.


I andra halvlek är det jämnare men Ledberg lyckas att både kvittera och ta ledningen. När ca halvtimmen har gått kommer Sonstorp i ett anfall och Öhman får bollen på vänsterkanten, tar ett par steg inåt i banan och drar till med sin känsliga fot. Skottet blir hårt och sitter i bortre gaveln på målet och Sonstorp har kvitterat till 4-4. Hur Öhman lyckas göra mål i båda mötena mot Ledberg detta år är nog inte många som förstår men så är det.


När ca 8 minuter återstår så Blåser domaren i pipan och pekar mot straffpunkten. Ledberg får en straff på hörna för hands. Ledberg förvaltar straffen väl och tar återigen ledningen. En ledning som håller sig till slutsignalen. Tyvärr så förlorar vi denna match trots att alla sliter mycket.


Publik: ca 10-15

Domare: Magnus Galant som förhoppningsvis gjorde en av sina sämsta matcher.

Skribent: Thossma


Kuddby - Sonstorp 2-5

Tillsammans med tre andra supporters (MP, Thossma och Markus Ström) satte jag mig ikväll i en bil för att åka till Helgestads IP och titta på Sonstorps A-lag som spelade match mot Kuddby. Matchen spelades idag trots att Sverige spelade sin avgörande gruppspelsmatch i EM, men man kanske inte är intresserade av fotboll i Kuddby eller saknar möjlighet att se matchen. Hur som helst så åkte vi förbi Norrköping och ut på europaväg 22 (E22), för att sedan svänga av denna väg och åka rakt ut i tomma intet. Till slut hittade vi fram till idrottsplatsen och möttes av en vänlig dam som ville ta betalt av oss när vi skulle åka in med bilen. Då hon upplyste oss om att vi kunde vinna på lotteri med hjälp av entrébiljetten slängde vår chaufför (MP) ur sig: "Vad är förstapriset då? En höbal eller?". Som tur är hade damen ifråga humor och skrattade därför gott åt detta. Efter denna incident parkerade vi, intog vår läktarsektion och fick se Sonstorp ställa upp med följande lag. Steffe i målet, Strömma, Rikard och Danne som backar. Nico, "Kalle-Fredrik" och Sedin centralt på mitten, Oskar och Martin på varsinn kant med Mårten och "Denkan" på topp. Bänken nöttes av Joel, Viktor Karlsson samt Kalle Egnell.

Matchen började Sonstorp klart bäst av de båda lagen och efter bara ett par minuter (2-3 högst) tog Sonstorp ledningen med 0-1. Detta efter ett mål som hör hemma i instruktionsböcker, det var Dennis Johannesson som mycket vackert skruvade en frispark över muren och in i mål. Tidigt jubel för den tillresta bortaklacken (ovan nämnda kvartett samt Sedins fru). SIK fortsatte spela bra i matchinledningen och i den 15:e matchminuten kom nästa sonstorpsmål, som också det hör hemma i instruktionsböckerna. "Kalle-Fredrik" kom med bollen centralt och hela klacken stod och längtade efter ett tungt skott, men istället släppte "Kalle" ut bollen till Martin som kom farande på sin högerkant. Martin i sin tur slog en passning snett inåt till Mårten som kunde förpassa bollen i nätmaskorna. Bortaklacken fick återigen jubla och "Lillen" fann det för gott att bocka och buga för detta vackra spel. Mellan de båda målen hann "Denkan" skrämma slag på oss supportrar genom att kliva av och bege sig till omklädningsrummet, men som tur var behövde han bara "uträtta" litegrann innan han kunde bege sig tillbaka till bänken igen.

Efter denna inledande "kvart" slog Sonstorp av på takten helt och tillät Kuddby att komma in i matchen. 1-2 kom genom ett välplacerat skott från "halvdistans" efter en passiv insats i försvarsarbetet. Härifrån fram till halvtidsvilan liknade spelet division 7 och det var ingen ordning på någonting. Sonstorp fick inte ordning på sitt spel alls och i den 36:e minuten kunde Kuddby kvittera till 2-2 efter att det slarvats med markering på en hörna.  Strax innan detta hade Egget (Kalle Egnell) en målchans, men tyvärr fick han inte ordning på sina ben och ramlade istället.

I halvtid gjordes en del förändringar i laget vilket ledde till att Sonstorp återtog kommandot i matchen. Sedin fick ta klivet ner som back, Danne klev upp på mittfältet, "Egget" intog en kant och "Denkan" kom in i spel igen. Vi på läktaren fick återigen jubla tidigt, efter bara tre minuter klev "Denkan" ut och slog en hörna. Hörnan i sig gav inget resultat, mer än att bollen kom tillbaka ut till "Denkan" som slog in bollen mot straffområdet på nytt. Där dök Danne upp och såg till att Sonstorp återtog den ledning man skulle ha i denna match. Härefter sänker Sonstorp sitt tempo igen vilket ger Kuddby möjlighet att hänga med spelmässigt. I denna halvlek skulle man inte släppa ledningen ifrån sig dock, i den andra halvlekens 20:e minut sprang Mårten ifrån en försvarare som försökte leka ryggsäck och slog in bollen mot mål. När bollen väl hamnade framför Kuddbys mål var det ingen sonstorpare som kunde komma åt den, men vad gör väl det när en av Kuddby-spelarna hade vänligheten att stöta in bollen i eget mål.

Sedin kom sedan att avsluta målskyttet i matchen 75:e minut då han kunde sätta bollen i mål efter passning från "Kalle-Fredrik". Bortaklacken som under första halvek hade förstärkts av "Frasses" far kunde andas ut, slappna av och dessutom hinna med ett skratt åt matchens klart bästa kommentar. Danne fick chansen att slå 4-5 utmärkta hörnor på raken som ingen av sonstorpsspelarna kunde sätta dit. Inför den sista av dessa hörnor utbrast Danne helt sonika: "När ska ni göra mål då?" Matchen kändes avgjord här och vi kunde börja fokusera på EM-matchen skulle komma.

Intrycket av matchen var, att så fort Sonstorp höjde sig och spelade boll i det tempo man kan, spelade man ut Kuddby helt. Kuddby räckte inte alls till ikväll, utan fick helt enkelt nöja sig med två mål som kom till efter passivt spel av motståndet. Bäst i Sonstorp var, enligt oss på läktaren, Rikards backspel, Nicos slit på mitten samt Dannes andra halvlek på mittfältet. "Läktarmatchen" vanns av Sonstorpsfansen då de var de enda som hördes, vår officiella räknare fick publiksiffran till 20 personer, vilket inkluderade bollkallar och Kioskpersonal. Värdelöst vetande från matchen är att antalet bilar på parkeringen översteg antalet personer i publiken med råge.

Nästa match för Sonstorps A-lag är på tisdag klockan 19 då Skarphagen kommer och besöker Stråkvads IP. Då hoppas vi på stor publik och skönspel.

Matchfakta
Kuddby - Sonstorp 2-5
Mål Sonstorp: "Denkan", Mårten, Sedin, Danne samt Självmål.
Varningar Sonstorp: Steffe, Mårten och Sedin
Publik: 20 st.

Tangenterna knackades av: Öhman


Tyra om första förlusten

Snöpligt att förlora?
Ja, det var surt att få stryk. Vi gör en bra match, men får inte in bollen i mål. Det kändes som att vi var det bättre laget och skapade chanser utan att bollen hittade nätet. Saltängen hade nästan inga chanser, men lyckas göra ett mål.

Hur formerade ni laget?
Steffe i mål, Danne startade matchen som libero bakom Strömma och Rikard. Annars var det som vanligt Nico och Oskar på varsinn kant, Kalle och Franzén centralt och Mårten och Denkan på topp med Erik precis bakom. Martin, Joel och Viktor satt på bänken.

Någon som gjorde det extra bra?
Rikard gör en kanonmatch och Mårten stod för en bra insats med mycket speed.

Match igen på onsdag, hur ser veckan ut?
Träning måndag och Tisdag, matchen på onsdag och sedan ledigt på torsdag.


Tråkigt med en förlust såhär efter nio raka utan förlust i serien. Ny tag tas på onsdag i bortamötet med Kuddby, matchstarten där är 18.30. Vi som inte spelar hinner utan problem hem till Sveriges match. Hoppas på många supportrar som kommer och stöttar laget ute i Kuddby.

Observera dessutom att det är träningsfritt på torsdag!!!

/Öhman

Sonstorp - Saltängen

Nu kom det som vi inte ville ha på länge. Den första förlusten.
Vi var laddade men vi fick inte riktigt till vårt spel som vi ville.
 
Vi skapade hyfsade chanser men bollen ville inte in .Efter Saltängens mål som kom efter en fast situation halvägs in i andra halvlek bildade de en mur som vi inte kom igenom.
Det saknades det lilla extra för att vinna denna match men det är bara att bita ihop och komma igen redan till på onsdag då vi möter Kuddby på bortaplan.

/Sedin

Finspång - Sonstorp 3-4

Årets andra derbymatch inleddes nästan oförskämt bra av Sonstorp. Den första halvtimmen var det i stort sett bara ett lag på planen och det spel som Sonstorp visade upp var sinnessjukt vackert. SIK ställde i afton upp med Steffe i målet, Danne(!), John  och Rikard i backlinjen. Mittfältet bestod av Jonas, "Kalle", Sedin, Oskar och Nico, medan anfallet innehöll Mårten och "Denkan". På bänken satt Joel, Martin och Kaukonen. Enligt obekräftade rykten hade "Strömma" fått ge sig ut på jobb då det brann i en skog uppe i Lämmetorp/Lämmenästrakterna. Danne fick därmed hoppa in som markerande back och gjorde detta med bravur.

0-1 kom redan i matchens femte minut när Jonas slog en vacker djupledsboll till "Denkan" som iskallt rundade FFK-målvakten och snyggt rullade in bollen i mål. De närmare 65-70 Sonstorpssupporters som befann sig på Grosvad fick alltså jublad tidigt denna afton. Och det dröjde inte länge innan vi fick jubla återigen, i matchens 16:e minut  drog SIK fram i ännu en anfallsvåg där Nico klackade bollen snyggt till Mårten som i sin tur passade bakåt till "Kalle" som skickade iväg ett långskott som smet in i målvaktens högra hörn. Skottet var inte det hårdaste jag sett, men det var väl placerat. Mellan Sonstorps två första mål hade FFK två hörnor oroade SIK-försvaret, men i övrig var den här perioden Sonstorps helt och hållet. Knappt hade glädjen över 0-2 målet lagt sig förrän SIK visade prov på vacker fotbollskonst. "Denkan" slog en lyra med sin vänster till Mårten som sög in bollen och levererade till Nico som drog på ett skott, med sin vänsterfot (!!!!!), som hittade in i nätet bakom FFK-målvakten. Det var en matchöppning som knappast kunde varit bättre för oss på läktaren.

Tyvärr slutar Sonstorp spela en stund efter målet och FFK kunde jobba sig in i matchen. Christian Asplund kunde i den 39:e matchminuten reducera till 1-3 efter en miss i sonstorpsförsvaret. Det var fortsatt nervöst för oss på läktaren under resten av halvleken, men 1-3 stod sig fram till halvtidsvilan. Halvtidsvilan kom lite abrupt efter att en FFK-spelare skadat sig och blev liggandes. Domaren fann då för gott att blåsa till vila en minut i förtid när Sonstorp hade frispark på offensiv planhalva. Beslutet föranledde en hel del förvirring på läktaren, men var med all säkerhet korrekt. Efter pausen fick Sonstorp slå sin frispark och det spelades en minut innan det blåstes för halvtid och sidbyte utfördes.

Sonstorp fortsatte agera svagt även under andra halvlek och efter bara fem minuter av denna nickade Asplund in 2-3 efter ett inlägg. SIK-spelarna tog sig upp litegrann i planen och kunde utjämna spelet litegrann, men det luktade kvittering trots allt. Som tur är lyckades inte FFK kvitter eller för den delen skapa några riktigt vassa chanser utan Sonstorp kunde öka på till 2-4 genom Kaukonen som kunde stöta bollen i mål efter att ha blivit framspelad av "Denkan". "Denkan" gjorde i momentet innan en bra insats när han Mårtens genomskärare löpte ifatt en FFK-spelare och flyttade på denna, trots att FFK-spelaren var nästan dubbel så stor som honom själv. Detta skedde i matchminut 67.

Här återfick Sonstorp lite momentum i matchen igen, men efter 77 minuter lyckades FFK:s David Gustafsson tråckla in 3-4 bakom Steffe efter en tilltrasslade situation vi en hörna. Det blev inget vidare ordnat spel mot slutet, men i absolut sista matchminuten fick FFK en dubbelchans att kvittera, men Stefan Hörberg i Sonstorpsmålet svarade för två stycken kanonräddningar och räddade därmed tre-poängaren till SIK.

Redaktionen vill lyfta fram Steffe i målet, trots 3 insläppta mål så var det han som räddade segern på slutet. Jonas Franzén på mittfältet gör en suverän match och kämpar tappert hela tiden. "Denkan" och Mårten som är inblandade i tre av målen förtjänar också de ett omnämnande.

"Tyra" ville ge lite extra plus till Nico för hans eviga slit, Jonas F får sitt lugn på mitten, Rikard för jobbet i försvaret och Danne som utförde sitt backjobb med bravur.

Bilder från matchen finns här http://siksphotos.fotoblog.org.uk/c1525618.html Stort tack till Josef som förser oss med dessa vackra bilder.

Sonstorp håller alltjämnt fast i sin serieledning tre poäng före Azech efter nio omgångar. Nio raka matcher utan förlust, underbar statistik. Nästa match är hemma mot Saltängen nu på söndag (15/6) klockan 17.00 välkomna ut till Stråkvad för lite trevlig fotbollsunderhållning.

Matchfakta
Finspångs FK - Sonstorp 3-4 (1-3)
Målskyttar FFK: Christian Asplund 2, David Gustafsson 1
Sonstorp: Dennis Johannesson, Nico Kakonge, "Kalle" Pettersson och Jonathan Kaukonen 1 mål vardera.
Varningar Sonstorp: inga som jag uppfattade.
FFK: två stycken tror jag, orkade dock inte engagera mig i vilka som fick syna ostskivan.
Publik: uppskattningsvis 150-160 personer varav hälften var Sonstorpssupportrar.
Domare: Krister Johansson, Norrköping.

Skribent Öhman


Sonstorp B - Kisa 2-1

Gårdagens match på Stråkvad mellan Sonstorps och Kisas reservlag visade sig bli en trevlig fotbollsmatch med två lag som var där för att spela fotboll. Då undertecknad var en av spelarna blir referatet lite knapphändigt tyvärr. Sonstorp kom till spel med Robin i målet, en backlinje från höger bestående av Joel, Rikard, Ponta G och Tjofsen. Mittfältet från höger bemannades av Markus A, Danne, Tobbe och Martin. Anfallspar var Ponta K och Paul. på avbytarnas bänk satt Undertecknad och njöt tillsammans med Simon och Mike. Det blev lite tvära omkastningar innan match för våran coach "Ilor" som såg alltmer förvirrad ut ju närmare avspark vi kom. Stenberg som skulle ha startat matchen klagade över en tå och bestämde sig efter uppvärmningen att inte spela. Ponta G fick då snällt hoppa in från start istället för att värma bänk. Mike som av en händelse befann sig på Stråkvad och "lattjade" boll fick då ta plats i truppen med ett par lånade skor. Precis innan matchstart fick Tobbe bege sig till hemlighuset varpå Simon fick hoppa in och starta matchen. När Tobbe sedan var klar byttes han in mot Simon.

Martin gav Sonstorp ledningen med 1-0 efter en riktigt rökare som knappt orkade in i mål, men eftersom målvakten var snäll nog att inte rädda skottet var det fullt tillräckligt för att ge ett mål. Sonstorp hade dessförinnan haft ett par chanser som man inte lyckats förvalta på bästa sätt, men det kändes ändå som att vi var det bättre laget. Tyvärr lyckades Kisa kvittera till 1-1 jag minns inte hur målet kom till, men mål blev det i alla fall. Mot slutet av matchen hade undertecknad gjort sitt på planen för dagen och blev utbytt till förmån för Paul som hade fått vila lite. Detta byte skulle visa sig vara avgörande. Efter ett inlägg från Joel fick Paul fram en tå som styrde in bollen i målet, 2-1 var ett faktum och det var ett resultat som stod sig matchen ut.

Plus till alla spelare för den kamp man tog på slutet för att behålla ledningen, i övrigt låter jag utmärkelser vara osagda då jag i tröttheten efter matchen glömde fråga lagledningen om dess åsikt.

Nu laddar vi upp inför kvällens stora fotbollshändelse, nämligen matchen mellan Finspångs FK och Sonstorps IK i division 5. Vi som står på sidan hoppas självklart på en Sonstorpsvinst och kommer stötta er så gott vi kan. Referat från matchen kan läsas här senare under aftonen.

Sonstorp B - Kisa B 2-1 (1-1)
Målskyttar Sonstorp: Martin J och Paul
Varningar: Inga vad jag själv minns.
Publik: knappa 15 personer som tog tillfället i akt att beskåda matchen.
Domare: Jakob Oweling - Finspång. Klart godkänd insats.

Skribent/ Öhman


Kimstad - Sonstorp B 4-1

Återigen en tidig söndagsmatch, men med tydliga problem att få tag i folk tydligen. Detta visade sig i att vår bänk för dagen bestod av "Ilor", "Tyra" och Åke Johansson. Med detta i bakhuvudet så inser alla som är insatta i laget att det hade blivit ett och annat återbud. Åke var dock den av spelarna idag som gjorde minst misstag, detta kan förvisso bero på att hans speltid stannade på noll minuter. "Ilor" gjorde nog ett av historiens kortaste inhopp, då han fick en boll på sitt tidigare skadade knä och fick halta ut. Redaktionen hoppas självklart att "Ilor" frisknar till snabbt igen, det är snart matchdag igen. Sonstorp startade för dagen med "Gusten" i målet, en fyrbackslinje från höger: "Franka", Mackan Andersson, Erik Sedin och "Tjofsen". Mittfältet från höger Robban, "Tobbe Gust", "Jojo" och Martin. På topp startade Johan Nilsson och Öhman. På bänken satt, som tidigare nämnts, "Ilor", "Tyra" och Åke.

Sonstorp började piggt i sommarhettan och Martin kunde göra 0-1 i ett tidigt skede av matchen. Kimstad tog dock över spelet och kunde innan halvtid kvittera. I omklädningsrummet pratades det om att vi faktiskt var med i matchen och hade chans att hänga på, men väl ute på planen lyckades vi inte prestera något vidare och vi föll ihop kollektivt. Svårt att ge någon rättvis bild då jag fick spela hela 90 minuter igen, snart dags för lite avbytare va? Tror inte någon höjde sig över mängden på något sätt.

"Ilors" inhopp däremot kan vi kanske ta upp, Robban som också varit knäskadad gjorde sin första match från start på väldigt länge. Efter  en halvtimmes spel ropade Robban på byte, då hoppade "Ilor" in handlingen. Jag tog självklart inte tid på ihoppet, men det hade inte gått fem minuter när "Ilor" skadad fick linka av planen. Till alla tillresta supportrars glädje, det var en ensam Johanna (Erik Sedins fru) som var vår supporter idag, fick "Tyra" gör ett inhopp.  "Tyra" spelade i cirka 25 minuter, med en halvtidspaus mitt i, men var ändå den som var tröttast.

Tråkig dag för oss sonstorpare idag, men det är bara att ta nya tag nästa helg och hoppas att vi har fler spelare tillgängliga.

I eftermiddag får de som vill skippa solen och sätta sig i TV-soffan och spana en match av nästan samma kaliber som dagens. Det är Sverige mot Ukraina, jag hittade den här länken på aftonbladet http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/fotbollsem2008/article2585368.ab och tycker att det är orättvist att det inte skrivs i tidningarna om vår framfart på planen.

Skrev en "update" i inlägget om A-lagets senaste match, men jag gör lite PR här också. Josef, en av alla trogna supportrar, har för vana att iklädda sig fotograf-roll på en del matcher. Gårdagens match mot Azech var inget undantag och resultatet av hans arbete kan ni se på följande länk. http://josef8838.fotopic.net/c1520104.html

Kimstad B - Sonstorps IK B 4-1 (1-1)
Målskytt SIK: Martin
Varningar SIK: Ingen som jag lyckades uppfatta, har jag fel så skicka en kommentar så ändrar jag.
Publik: Nja som vanligt på tidiga mornar var det tunt på läktaren.
Domare: Mikael Fors, Norrköping - Bra domare med bra kommunikativa förmågor.

Tangenterna sköttes av Öhman

RSS 2.0