Kimstad - Sonstorp B 4-1

Återigen en tidig söndagsmatch, men med tydliga problem att få tag i folk tydligen. Detta visade sig i att vår bänk för dagen bestod av "Ilor", "Tyra" och Åke Johansson. Med detta i bakhuvudet så inser alla som är insatta i laget att det hade blivit ett och annat återbud. Åke var dock den av spelarna idag som gjorde minst misstag, detta kan förvisso bero på att hans speltid stannade på noll minuter. "Ilor" gjorde nog ett av historiens kortaste inhopp, då han fick en boll på sitt tidigare skadade knä och fick halta ut. Redaktionen hoppas självklart att "Ilor" frisknar till snabbt igen, det är snart matchdag igen. Sonstorp startade för dagen med "Gusten" i målet, en fyrbackslinje från höger: "Franka", Mackan Andersson, Erik Sedin och "Tjofsen". Mittfältet från höger Robban, "Tobbe Gust", "Jojo" och Martin. På topp startade Johan Nilsson och Öhman. På bänken satt, som tidigare nämnts, "Ilor", "Tyra" och Åke.

Sonstorp började piggt i sommarhettan och Martin kunde göra 0-1 i ett tidigt skede av matchen. Kimstad tog dock över spelet och kunde innan halvtid kvittera. I omklädningsrummet pratades det om att vi faktiskt var med i matchen och hade chans att hänga på, men väl ute på planen lyckades vi inte prestera något vidare och vi föll ihop kollektivt. Svårt att ge någon rättvis bild då jag fick spela hela 90 minuter igen, snart dags för lite avbytare va? Tror inte någon höjde sig över mängden på något sätt.

"Ilors" inhopp däremot kan vi kanske ta upp, Robban som också varit knäskadad gjorde sin första match från start på väldigt länge. Efter  en halvtimmes spel ropade Robban på byte, då hoppade "Ilor" in handlingen. Jag tog självklart inte tid på ihoppet, men det hade inte gått fem minuter när "Ilor" skadad fick linka av planen. Till alla tillresta supportrars glädje, det var en ensam Johanna (Erik Sedins fru) som var vår supporter idag, fick "Tyra" gör ett inhopp.  "Tyra" spelade i cirka 25 minuter, med en halvtidspaus mitt i, men var ändå den som var tröttast.

Tråkig dag för oss sonstorpare idag, men det är bara att ta nya tag nästa helg och hoppas att vi har fler spelare tillgängliga.

I eftermiddag får de som vill skippa solen och sätta sig i TV-soffan och spana en match av nästan samma kaliber som dagens. Det är Sverige mot Ukraina, jag hittade den här länken på aftonbladet http://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/fotbollsem2008/article2585368.ab och tycker att det är orättvist att det inte skrivs i tidningarna om vår framfart på planen.

Skrev en "update" i inlägget om A-lagets senaste match, men jag gör lite PR här också. Josef, en av alla trogna supportrar, har för vana att iklädda sig fotograf-roll på en del matcher. Gårdagens match mot Azech var inget undantag och resultatet av hans arbete kan ni se på följande länk. http://josef8838.fotopic.net/c1520104.html

Kimstad B - Sonstorps IK B 4-1 (1-1)
Målskytt SIK: Martin
Varningar SIK: Ingen som jag lyckades uppfatta, har jag fel så skicka en kommentar så ändrar jag.
Publik: Nja som vanligt på tidiga mornar var det tunt på läktaren.
Domare: Mikael Fors, Norrköping - Bra domare med bra kommunikativa förmågor.

Tangenterna sköttes av Öhman

Kommentarer
Postat av: Martin

Lägg märke till Jujutsu-Frasse. Kanske ska tituleras som Sensei Fransèn i fortsättningen..

2008-06-02 @ 22:03:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0