Sonstorpspokalen

På grund av jobb och andra uppdrag har inte undertecknad haft den tid som räckt till för att skriva något om Sonstorpspokalen som spelades föregående helg, någon som en viss "Anonym" fegis varit snabb att påpeka. Då det gått en tid kommer det här en väldig kortfattad resumé av pokalen.

Semifinalerna stod mellan Grytgöl och Lotorp en match där Lotorp gick segrande, den matchen såg jag inte en endaste sekund av och kan därför inte mer än tala om vilka som vann och resultatet blev 4-1 till Lotorps favör.

Den andra semifinalen stod mellan Sonstorp och Torstorp, en match som var trevlig att åskåda. Det var två lag som spelade bra fotboll, men skillnaden mellan lagen var att Torstorp gjorde mål. Nu är ju fotbollen så enkel att det lag som gör flest mål vinner och så gjorde Torstorp.

Bronsmatchen spelades således mellan Sonstorp och Grytgöl, en match där Sonstorp var det bättre laget. Sonstorp gjorde dock bara ett mål, men vann matchen med 2-0. "Grunken" i Grytgöl stod för ett självmål, något som jag lovade honom att skriva om här.

Finalen mellan Torstorp och Lotorp blev en ensidig historia där Torstorp vann med 3-0. Roligaste från den matchen var att Torstorps målvakt (!) Tobias "Pyret" Wallberg krutade in ett mål på straff.

Sett till hela turneringen var det inget snack om att Torstorp var värdiga segrare.

Sonstorpsbloggen tar nu sommarlov, återkommer någonstans runt brukscupen med referat och åsikter.
Trevligt sommar
/Öhman

RSS 2.0