Sonstorp B - Kisa 2-1

Gårdagens match på Stråkvad mellan Sonstorps och Kisas reservlag visade sig bli en trevlig fotbollsmatch med två lag som var där för att spela fotboll. Då undertecknad var en av spelarna blir referatet lite knapphändigt tyvärr. Sonstorp kom till spel med Robin i målet, en backlinje från höger bestående av Joel, Rikard, Ponta G och Tjofsen. Mittfältet från höger bemannades av Markus A, Danne, Tobbe och Martin. Anfallspar var Ponta K och Paul. på avbytarnas bänk satt Undertecknad och njöt tillsammans med Simon och Mike. Det blev lite tvära omkastningar innan match för våran coach "Ilor" som såg alltmer förvirrad ut ju närmare avspark vi kom. Stenberg som skulle ha startat matchen klagade över en tå och bestämde sig efter uppvärmningen att inte spela. Ponta G fick då snällt hoppa in från start istället för att värma bänk. Mike som av en händelse befann sig på Stråkvad och "lattjade" boll fick då ta plats i truppen med ett par lånade skor. Precis innan matchstart fick Tobbe bege sig till hemlighuset varpå Simon fick hoppa in och starta matchen. När Tobbe sedan var klar byttes han in mot Simon.

Martin gav Sonstorp ledningen med 1-0 efter en riktigt rökare som knappt orkade in i mål, men eftersom målvakten var snäll nog att inte rädda skottet var det fullt tillräckligt för att ge ett mål. Sonstorp hade dessförinnan haft ett par chanser som man inte lyckats förvalta på bästa sätt, men det kändes ändå som att vi var det bättre laget. Tyvärr lyckades Kisa kvittera till 1-1 jag minns inte hur målet kom till, men mål blev det i alla fall. Mot slutet av matchen hade undertecknad gjort sitt på planen för dagen och blev utbytt till förmån för Paul som hade fått vila lite. Detta byte skulle visa sig vara avgörande. Efter ett inlägg från Joel fick Paul fram en tå som styrde in bollen i målet, 2-1 var ett faktum och det var ett resultat som stod sig matchen ut.

Plus till alla spelare för den kamp man tog på slutet för att behålla ledningen, i övrigt låter jag utmärkelser vara osagda då jag i tröttheten efter matchen glömde fråga lagledningen om dess åsikt.

Nu laddar vi upp inför kvällens stora fotbollshändelse, nämligen matchen mellan Finspångs FK och Sonstorps IK i division 5. Vi som står på sidan hoppas självklart på en Sonstorpsvinst och kommer stötta er så gott vi kan. Referat från matchen kan läsas här senare under aftonen.

Sonstorp B - Kisa B 2-1 (1-1)
Målskyttar Sonstorp: Martin J och Paul
Varningar: Inga vad jag själv minns.
Publik: knappa 15 personer som tog tillfället i akt att beskåda matchen.
Domare: Jakob Oweling - Finspång. Klart godkänd insats.

Skribent/ Öhman


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0