Förlustnollan består

I ett mycket vackert sommarväder spelade idag Sonstorps IK mot Azech hemma på stråkvad, inför 170 åskådare. Publiksiffran kan inte klagas på, kul med mycket folk. Såg en del FFK-spelare på plats, antar att de är nervösa inför derbyt och ville spionera lite.

Första halvlek gick till Azech på poäng, Sonstorp spelade snygg fotboll och spelade bollen lite bättre, men Azech var ändå lite vassare. 0-1 kom efter misslyckad kommunikation på egen planhalva. Strax dessförinnan hade Franzén haft ett läge som målisen kom i vägen för. 1-1 kom efter att Denkan slagit en frispark och Kalle lyckades peta in bollen efter lite kalabalik framför Azechs målvakt. Detta föranledde ett sådant jubel på Sonstorps bänk att "Tyra" lyckades hoppa upp och slå huvudet i taket på båset, tur att det inte var någon användbar del av kroppen han slog i =). Det syntes att det var två bra lag på planen, då det inte blev många klara målchanser. 1-1 stod sig i halvtid, men Azech var nog närmare ledningen.

Andra halvlek skulle visa sig bli mållös, men spelet var bättre nu fick också Sonstorp övertaget och var det lag som skapade flest och bäst målchanser. Azech var inte helt ofarliga och hade bud på mål de också, men allas vår Steffe i målet gjorde ett par riktigt bra räddningar och höll oss kvar. Tyvärr fick Sonstorp inte in bollen i mål, men vi har ändå förlustnollan intakt i serien. Fortsätt såhär grabbar, nästa match borta mot FFK.

Både "Lillen" och "Tyra" ansåg efter matchen att det var rättvist med oavgjort. "Tyras" kommentar efter matchen var "dom har första, vi har andra.", "Lillen" plussade för Steffe i mål och ansåg att han gjorde ett par riktigt svettiga räddningar på lägen som borde ha varit mål.

I tabellen är alltjämt Sonstorp 3 poäng framför Azech. Nästa spelas borta mot Finspång 9/6 klockan 19.00. Slut upp då och heja fram Sonstorp till seger.

Sonstorp - Azech 1-1 (1-1)
Varningar SIK: Oscar
Mål SIK: Kalle
Publik: 170, varav ett antal Azech-supporters som sjöng lite stundtals.
Domaren gjorde en bra match, men verkade på slutet ha respekt för Azech. Hur som helst var resultatet rättvist och domaren avgjorde inget.

Vid tangenterna: Öhman

Uppdatering:
Josef fortsätter med att publicera bilder på vårt kära lag, kolla in dem på denna länk http://josef8838.fotopic.net/c1520104.html tack för bilderna säger redaktionen till honom.


Kommentarer
Postat av: josef

Dagens bilder...

http://josef8838.fotopic.net/c1520104.html

2008-05-31 @ 19:13:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0