Trix - Sonstorp 0-2

Fredagsmatch igen men det var lite skillnad på vädret från förra matchen. Det var kallt och blåsigt, men trots blåsten fanns tappra Sonstorps fans på plats. Det var tidig seriefinal alla var taggade. Domaren blåste igång matchen. Planen var hård och det var hårt spel med härliga närkamper matchen igenom. Trix var ett sportsligt lag som var kul att möta.

Första halvlek var det jämt spel med någon småchanser för båda lagen men inga jättelägen. Backlinjen med John, Abri och Rickard var stabila som vanligt. Inför andra så snackade laget om att nu tar vi detta och kör på och tar tre poäng. En pigg Kalle Egnell byttes in i  halvtid och det skulle visa sig ha en viktig betydelse. Sonstorp körde på och efter en hörna i mitten av andra halvlek så damp bollen ner utan för straffområdet . Jonas tog ner den och slog ett underbart djupledspass till Egget som tog med bollen i farten och med en sträckt hörervrist tryckte han in bollen vid första stolpen. Vilt jubel utbröt i Sonstorps lägret och grabbarna bestämde sig att detta ska vi inte tappa. Trix tryckte på, men hela Sonstorp stod upp bra och fick också flera kontringslägen att avgöra och med knappa 10 minuter kvar skarvade Kauko snyggt fram Egget som helt fri rundar målvakten och ur snäv vinkel rulla in 2-0 målet och avgör matchen. Resten av matchen så håller Sonstorp undan och Steffe får hålla nollan.

John var lugnet själv som libero man kan tro att han spelat där i 10 år,och Abri och Rickard lika bra som de alltid är. Egget med sina två mål var het. Kauko gjorde en mycket bra debut i sin första match från start i Sonstorpströjan. Kalle vår kapten och vårt hjärta behöver inte säga mer. Jonas vilken macka till till Eggets 1-0 mål. Alla som inte är nämda gjorde också ett jätte jobb. Fem raka segrar !! det känns härligt att skriva. Det är bara att fortsätta att vinna grabbar, det är så roligt.

Trix - Sonstorp 0-2 (0-0 i halvtid)
Sonstorps målskytt: Kalle Egnell 2