Stormen i Sturefors

Sonstorp begav sig till Sturefors för bortamatch igår lördag. Och om dimman i Lützen blivit ett begrepp kan vi lägga stormen i sturefors till samma kategori. Det blåste något sjukt mycket hela matchen och det påverkade såklart matchbilden.

Sonstorp startade med Steffe i målet, Mackan, G-son och Tjoffs i backalinjen. KM, Kalle och Mårten på mitten, David och Carlfjord på kanterna med Alle och Wille på topp. Bänken nöttes av Lazlo, Jonne och Barken.

Sonstorp tog ledningen efter att Mårten i motvinden slagit en låg frispark som KM kunde stöta in bakom motståndarmålvakten. Andra halvlek bestod mestadels av bollinnehav för sturefors, som också kunde kvittera sedan G-son rensat på en motståndare och bollat studsar tillbaka in i mål. Sonstorp tog dock ånyo ledningen efter ytterliggare en frispark från Mårten, den här gången var det ingen som fick fram tårna på inlägget utan bollen gick rakt i mål....
På slutet fortsatte Sturefors ligga på och efter ett inlägg kunde man stöta in ännu en kvitteringsboll bakom Steffe.

Kul att se kampviljan som återfunnit sig hos Sonstorpsspelarna. Fortsätter det såhär kommer vi ta mycket poäng under återstoden av säsongen!!

/Öhman

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0