NFF B - SIK B

En strålande sommarsöndag spelade b-laget borta mot NFF, på en ganska hård och ovänlig plan. Det saknades spelare varpå Tyra och Robban fick ta fram stora grävmaskin och gräva djupt efter spelarmaterial till matchen.
Sonstorps lag för dagen: Goding grävdes fram som målvakt, backlinjen från höger: Abri, Tjoffsen, Mackan och den undertecknande Öhman(!). Central mittfält: Jesper, Franzén och Tobbe. Kanterna bemannades av Lazlo och Carlfjord, allt medan "Kryddan" huserade längst upp på topp. På bänken satt från början Ludde, Fredlund och Thossma.

Sonstorp tog en tidigt ledning i matchen genom Kryddan, men tillät NFF att kvittera efter att backlinjen uppträdde lite för lojt mot en NFF-forward som fick lägga iväg ett skott. Goding räddade skottet, men på returen var det en NFF-spelare som hann först och petade in bollen i mål.

Kryddan visade att han ville behålla sin plats på topp och gjorde i andra halvlek 2-1 efter förarbete av Abri. Det kändes dock som att Sonstorp hade matchen under kontroll även om NFF tilläts lägga in några myror bakom backlinjen, även om dessa inte lyckades bli alltför farliga. Det var dock nära att NFF fick in en andraboll, en räddande ängel i skepnad av Fredlund nickade dock undan bollen på mållinjen.

Kryddans, och även Sonstorps, tredje mål för dagen kan helt klart vara en kandidat till årets mål. Efter ett instick från högerkanten, har dock glömt vem som slog passningen, fick Kryddan på en riktig rackarträff som, likt en snöboll i skrevet en varm sommardag, satt stenhårt i krysset.

Samtliga i laget får med sig godkända betyg från matchen, Kryddan, som tremålsskytt måste dock nämnas. Även Jesper imponerade på undertecknad i sin defensiva roll på mitten.

Vår allsmäktige lagledare Robban vill lämna pluspoäng till Öhman, som gör en bra match trots "dålig träningsflit" (vilket måste vara dagens underdrift), men framförallt till Jesper som trots sina ynka 16 år spelar mycket förståndigt.

Domaren måste berömmas, när vi nu fick en domare som skötte sin insats bra i en snäll match. Ja han tog några felbeslut under matchen, men vem gör inte det? Ingen i Sonstorp fick syna något kort den här, även om domherren var väldigt snäll som lät undertecknad komma undan med en tillsägelse, detta när jag blev överspelad och blev tvungen att koppla ett grepp som hade fått höga poäng i en olympisk brottningsmatch.

Matchfakta

/Öhman

Kommentarer
Postat av: Abri

Hehe, jadu Öhman. Motståndaren kom inte en centimeter ur ditt brottargräpp. Det såg jag ända bortifrån andra kant!

2011-05-12 @ 21:18:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0