Bosna - Sonstorp

Efter en tids frånvaro från skriveriet var det idag dags att börja skriva igen. Spelplatsen för dagen var idrottsparken södra och Bosna stod för motståndet. Och ordet för dagen får vara ineffektivitet. Sonstorpspojkarna visade för dagen upp ett bra spel som ledde till en rad målchanser dock utan att någon av bollarna letade sig in bakom målvakten.

Sonstorp ställde denna kväll Steffe i målet, backlinjen bemannades av Abri, G-son, David och Jonne sett från höger. Mittfältet bestod av Kalle, Franzén och Danne. Oscar och Ägget spelade kant och Nico gick på topp.

Tyvärr blev det en förlust att inkassera för Sonstorp denna afton, siffrorna skrevs till 1-0 i Bosnas favör. Talande nog för matchen hade Sonstorp ett anfall som inte ledde till ett mål, i nästa Bosna-anfall kunde bollen petas in på en retur från Steffe. Tyvärr kom SIK aldrig upp i samma fart efter målet som tidigare. Dock ska det sägas att Bosna aldrig var det bättre laget på planen, men det handlar ju som vi alla vet om att göra mål. Det var riktigt kul att se det spel som visades upp dock, fortsätter det spelet kommer poängen också att komma.

Dagens mest färgade kommentar kom från "Denkan" som, när domaren visade gult kort till en Bosna-spelare, utbrast i ett: "men upp med det röda för fan"

Dagens skolpojke var lagledaren Åke Johansson som - iförd skjorts, keps, uppdragna fotbollsstrumpor och med en ryggsäck på ryggen - fick oss att tänka på skolpojkar i gamla pilsnerfilmer.

Dagens sämsta: domaren som verkade vara ordförande i bosnas supporterförening. Absolut inte domarens fel att vi förlorar matchen, men den nivån håller inte om man ska döma division 4.

Dagens bästa: Svårt att utse någon enskild spelare, men David Hansson gör en riktigt stabil match i mittförsvaret. Hela laget ska dock ha en eloge för sin kämpainsats som gladde oss supportrar på gnällhyllan. Fortsätt såhär boys.

Matchfakta finns att läsa här -> http://ostergotland.svenskfotboll.se/information/?scr=result&fmid=1643780

Nästa match spelas hemma mot Waldemarsvik. 19 juni 18.00 enligt ÖFF:s hemsida. Alla till Stråkvad!!!

/Öhman

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0