SIK-A - SYRIANSKA 1-2(0-1)

En mycket tung förlust där vi spelade ut gästerna i ca70 minuter. Äntligen började vi spela fotboll o det höll så när på att ge utdelning det var en härlig aggresivitet o offervilja men tyvärr inte kyliga i dom avgörande lägena framför mål. Deras första mål var en snygg genomskärare där han rundade Steffe. I andra fortsatte vi trycka på o dom blev tröttare o tröttare o grinigare, vi gjorde två byten in kom Ägget o G-son o det var den sistnämde som nickade in kvitteringen via ett snyggt inspel av Denkan. Sedan kontrade dom in 1-2 när det återstod ca15 minuter, men vi gav inte upp utan fortsatte att trycka på o fick en straff när sekunder återstod, men vi kunde inte förvalta den utan målvakten räddade. Hela laget ska en stor eloge idag synd att vi inte fick med oss någon poäng det var grabbarna värda idag skönt oxå att vi började rulla boll igen. /TYRA PS kommande matcher fredag,tisdag o så derby mot Torstorp nästa fredag. Så det gäller att förbereda sig väl i veckan o nästa DS