Sik-A - Ringarum 2-2(0-1)

Ett rättvist resultat mellan två formstarka lag! Den första halvleken ägde Ringarum o ledde välförtjänt med 0-1 inprickat av örjan på en frispark, vi ska vara glada att det inte blev mer. Till den andra halvleken höjde vi pressen o spelkvaliten rejält o vi fick utdelning oxå genom en kanon av Kalle. Vi tog oxå ledningen genom ett friläga av Denkan när han tog vara på sin egen retur. Efter ledningsmålet skapade vi några lägen till men lyckades inte få in den. Ringarum tryckte upp spelet igen o vi bakade hem lite för mycket o det gjorde att dom kunde mata långbollar in i vårat straffområde. Deras kvittering kom på en frispark som Andreas kunde relativt omarkerad nicka i mål. Sätt till hela matchen ett rättvist resultat mellan två spelande lag. Hela laget gör en bra kämpainsatts det är oxå kul att se Kalles fightingface igen han skulle bara vinna alla sina närkamper. En bra helg där både A o B-lag tog poäng nu hoppas vi på en bra träningsvecka med mycket folk på träningarna o glöm inte att på torsdagar dukar Kerstin upp i klubbstugan. kul oxå med så mycket folk på matchen o innan matchen när klubben o kyrkan hade en sammankomst ni är välkommna igen med era hejarrammsor. Tack för stödet! //TYRA