Sonstorp - Lotorp 5-2

Lotorp tar ledningen i första halvlek på sin första chans efter en bjudning av en SIK-spelare som serverade Lotorps Jesper Johansson bollen på ett fat.

Efter en kvart kunde Mårten lirka sig igenom och göra 1-1, 2-1 kom snabbt efter kvitteringen genom Oskar som sköt ett otagbart skott för Simon Karlsson i LIF-målet.

Simon gäckade våra forwards många gånger tack vare sina fina utrusningar.

Frid och fröjd? Icke sa Nicke. Nu sov backlinjen på en långboll återigen LIF-Jesper men den gången tog bollen i stolpen, returen kunde inte Björn Karlsson missa öppet mål från 2dm och ingen Sonstorpare närmre än Stark-bröderna som satt på sin trogna bänk.

Halvtid 2-2

Ställningskrig där Lotorp hade väl så många halvchanser som SIK.

Kalle som haft Lund i lotorp som ryggsäck sedan Lotorp passerade 50-skyltarna vid missionskyrkan orkade inte följa med Kalle längre vilket medförde 3-2 genom Kalle själv, nedtagning på bröstet i straffområdet och en snygg undanläggning förbi Simon i LIF-buren.

Efter avsparken satsade LIF vilt, Kalle bröt uppspelet och lobbade Danne fri med Simon och så var det 4-2. När sedan Jonas klippte upp bollen i nättaket efter ett inlägg parallellt med mållinjen var matchen över.

Det var den åtminstone för Lotorp 20 min före slutet då alla Lotorparna mer eller mindre gick på knäna.

Härlig kämpainsats av alla med kalle som primus motor.

Skribent: Åke J

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0