Sonstorp - Getängen 3-0

I ett underbart vårväder med hög värme spelades det idag hemmapremiär på Stråkvad för vårat A-lag idag mot Getängen ifrån Norrköping. Sonstorp som för dagen ställde upp med Steffe i målet, Rikard, Abri och Matte Ström i backlinjen, ett mittfält med Kalle-Fredrik, Jonas, Nico, Oscar och Mårten. Längst uppe på topp startade Dennis och Erik. På bänken satt Danne, Thomas och Kauko. Getängen tilläts inte komma någonstans alls under matchen trots att tränaren "Lillen" efter matchen inte var helnöjd med spelet.

Mål skulle det dock bli för våra sonstorpspojkar, 1-0 styrde Nico in efter att Dennis träffat honom med en frispark. 2-0 kom också det innan halvtid målskytt denna gång var Oscar som förvaltade en straff på bästa sätt sedan Dennis blivit neddragen och den för dagen utmärkte domaren pekat på straffpunkten. 3-0 kom i andra halvlek sedan Oscar lyckats nicka in ett inlägg från Nico. Getängen tilläts som sagt inte komma fram många gånger och de gånger de kom fram stod vårat försvar i vägen på ett bra sätt, bland annat gjorde Steffe en riktigt bra räddning i andra halvlek. Getängen brände dessutom en straff vid ställningen 3-0, nej Steffe räddade den utan den gick över.

Sett från sidan så anser jag att hela laget ska ha beröm för sin insats, extra plus skänker jag till Kalle-Fredrik på mitten för ett enormt slit, Jonas för sitt jobb i det tysta, Oscar som tvåmålsskytt, Nico för ett mål och en assist samt Dennis som låg bakom två av målen. Hela laget ska som sagt ha beröm för sitt jobb, sedan vill jag berömma domaren i matchen som gör en riktigt bra insats och håller en bra kommunikation med spelarna på planen, honom välkomnar jag gärna åter till Stråkvad.

Skulle tippa på att ett 70-tal personer, kanske lite mer, hade sökt sig upp till Stråkvads IP denna eftermiddag, vilket får betraktas som en bra siffra, hoppas alla kommer tillbaka nästa hemmamatch som spelas 9:e maj mot Skärblacka. Dessförinnan spelas det bortaderby mot Lotorp nästkommande söndag. B-laget spelar imorgon borta mot Ledberg, hoppas på full pott där också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0