Sonstorp B - Norsholm

I ett fullständigt underbart solsken spelades idag seriepremiären i reservlagsserien klass 3B. Sonstorp sköna gossar ställdes mot Norsholm i en match som troligtvis inte kommer stå med i några som helst historieböcker om 50 år. Närmare 20-talet åskådare hade denna eftermiddag tagit sig ner till Stråkvads IP för att beskåda matchen. Sonstorp ställde upp med ett starkt lag bland annat syntes namn som Danne Wide, Nico, Strömma och Thomas från A-lagsmatchen igår. Matchen började lite smått trevande och Norsholm tog ledningen med 1-0, en ledning som Sonstorp kvitterade innan halvtidsvilan genom Nutte Engberg. Andra halvleken bjöd på ett 2-1 mål för Sonstorp genom Nutte Engberg som efter ett rykande skott från undertecknad, som målvakten räddade, kunde slå in returen. Norsholmsspelarna ville ha det till att målvakten hade kontroll på bollen och att målet därför skulle dömas bort, men domaren lyssnade inte till dessa klagomål.

Norsholm lyckades kvittera efter en konstig situation där sonstorpsförsvaret misslyckades att få bort en frispark. Simon lyckades sedan göra 3-2 via ribban innan Norsholm återigen kunde kvittera, vid båda dessa mål befann sig undertecknad i duschen och kan därför inte beskriva händelseförloppet bättre än så. Norsholm kändes som ett lag vi borde klara av att vinna mot på hemmaplan och 1 poäng får vi nog vara missnöjda med såhär i efterhand.
Personligen anser att min egen insats är totalt nattsvart. 40 minuter felplacerad vänsterytter kan inte få beröm. Det är bara att bita ihop och köra nu så kommer det bli vinster framöver.